ShoutMix chat widget

Saturday, 28 May 2011

buttons += emoticonButton("1", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_001.gif" );
buttons += emoticonButton("2", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_002.gif" );
buttons += emoticonButton("3", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_003.gif" );
buttons += emoticonButton("4", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_004.gif" );
buttons += emoticonButton("5", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_005.gif" );
buttons += emoticonButton("6", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_006.gif" );
buttons += emoticonButton("7", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_007.gif" );
buttons += emoticonButton("8", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_008.gif" );
buttons += emoticonButton("9", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_009.gif" );
buttons += emoticonButton("10", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_010.gif" );
buttons += emoticonButton("11", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_011.gif" );
buttons += emoticonButton("12", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_012.gif" );
buttons += emoticonButton("13", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_013.gif" );
buttons += emoticonButton("14", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_014.gif" );
buttons += emoticonButton("15", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_015.gif" );
buttons += emoticonButton("16", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_016.gif" );
buttons += emoticonButton("17", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_017.gif" );
buttons += emoticonButton("18", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_018.gif" );
buttons += emoticonButton("19", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_019.gif" );
buttons += emoticonButton("20", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_020.gif" );
buttons += emoticonButton("21", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_021.gif" );
buttons += emoticonButton("22", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_022.gif" );
buttons += emoticonButton("23", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_023.gif" );
buttons += emoticonButton("24", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_024.gif" );
buttons += emoticonButton("25", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_025.gif" );
buttons += emoticonButton("26", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_026.gif" );
buttons += emoticonButton("27", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_027.gif" );
buttons += emoticonButton("28", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_028.gif" );
buttons += emoticonButton("29", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_029.gif" );
buttons += emoticonButton("30", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_030.gif" );
buttons += emoticonButton("31", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_031.gif" );
buttons += emoticonButton("32", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_032.gif" );
buttons += emoticonButton("33", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_033.gif" );
buttons += emoticonButton("34", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_034.gif" );
buttons += emoticonButton("35", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_035.gif" );
buttons += emoticonButton("36", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_036.gif" );
buttons += emoticonButton("37", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_037.gif" );
buttons += emoticonButton("38", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_038.gif" );
buttons += emoticonButton("39", "http://i298.photobucket.com/albums/mm247/erlia_onionhead/tosky/tuzki_039.gif" );
heartmonkeyrock outshockedgrinfrownangrycoolcryequal grinwinkstraight faceequal smilenose grinwink big nosewink nosenose smileslanttongue

Friday, 27 May 2011

Banyak pengelaman =)

Hey <3
Korang macam mane sihat ?? Beberapa nie saya dilanda selsema batuk dan sakit teka.. kesian saya ;( korang 
? saya dah lama tak update blog ni kan .. bile orang tanya ' kau tak update blog kn ? ' mesti jawapan saya ' malas ;D ' biasa lah kecik lagi kan ? korang tahu beberapa minggu dan hari nie bnyak cerita yang saya nak kogsi dengan korang nak tahu tak nak tahu tak ??? .. mesti nak kan ? :D

1 . Saya bergaduh dengan kawankawan saya .. semuanya angkara saya yang terlampau ego dan selfish . kalau korang nak tahu lebih lanjut tengok lah dekat bawah :


CLICK UNTUK TUMBESARAN






Mesti korang rasa pelik kan sebab apa kite orang gaduh . sebab nye nadhirah tuh die pegi taman puncak alah dekat jea pon ngan umh saya. cbe lah pnggil2 kew. sabo je lah ! tapitapi itu sebab saya . saya terlampau selfish dan ego . nak mnang jea ! hurxm ! nak tanya korang yang kenal saya . KORANG MELUAT KE DENGAN PERANGAI SAYA ?

2. Happy sangatsangat cz ayap dah tahu yg saya suka die . tk pyah lah nak pendam . selalu kan masa saya rehat . saya suka makan berdiri , dan saya selalu perasan yang die pandang saya ! saya nie perasan sangat kankan ? hurm .. korang pernah tak alami perkara yang sama macam saya nie DEMAM CINTA . tapitapi korang jangan anggap yang saya couple dengan dia . tapi kan , saya nak couple sngatsangat dengan dia . aduh ambik kau tibatiba dia baca entry nih . pehhh ! MALU LAH SAYA SYIAL  membemembe dia selau kacau saya dia kata hai :) AYAP haha . time tuh malu gylak . tak tahu nak ckp ape .! hurm SAYA SYG DIA TAPITAPI DALAM MASA YANG SAMA SAYA SUKA BUDAK TUTTT !   yang mana yang tahu saya suka sapa senyap eh ! LOVE YOU !!


3. Weyh periksa dah abis dah pun .. ary nih ary jumaat kan ade yg paper dh dapat .. tapi tak gagal ada a b c .. c tuh pon KT .. hurmx ,.. hehe ! LOVE YOU .. 


4 . CUTI SUDAH BERMULA , SO SAYA HARAP KORANG JAGA DIRI YA . bak kata ustad fahmi cuticuti juga tapi jangan lah smpai tinggal buku ya ? SELAMAT BERCUTI !!

Sunday, 8 May 2011

Mum ILY ♥

Assalammualaikum 

 Apa habaq na ? Firstly iesya nk ckp to My Mum Happy Mother's Day .. But .. die tk dea kt umh die blk kg .. nvm .. hurmx ,, ibu cpt blk taw ! ade preasent untok ibu ! MUAXXXX .. Syg ibuuuu ! oke .. Iesya tk boleyh letak picture ibu kt sni cz ibu tk suke memapar kn gambarnye kt laman sesawang lain kecuali eh msti lah ade kecuali .. kecuali facebook  .. Mummy saya pon ade facebook taw ! HAHA :D .. Kenapa ? sebab Mama saya comel/cantik .. HAHA :D *wokey lah babye !