ShoutMix chat widget

Thursday, 3 March 2011

Aku masih sayang kaw lagi doe ..

       Hui2 .. apa habaq na .. huhux . weyh budak ak syg kaw lagi la .. nape kaw msti ade dlm idopp aku .. dlu kite slalu mcg same2 .. call same2 .. tpi skarang ape dah jadi weh .. ? pasal budax uh kite da tk rapat doe .. dlu kaw nak share2 rahsie kaw kt aku .. tapi skarang ? ha ? ape dah jadi ? hrmxxx , firstly aku mcg ngan kaw dngar suare kaw .. aku rse kaw lah leyh happy kn idop aku .. tapy bkn epy jadi len ade lah .. dlu kt skul kite asyik gurau2 je aku ckp kaw gile lah ape lah .. tapi skarang ape dah jadi doe ? mse maulidur rasul kite pkai baju sme colour kn ? coklet gitu .. hehex .. hrmmm .. malu kot time tuh .. tapi skrang walau pon kaw jage barisan kelas aku .. kite dah tk gurau2 dh .. hrmmxx , nape ekh ? knape jadi cm uhh ? aku silap ke ? hrmxx , maybe kaw mmang sayang kt budax uhhh .. aku bukan girlfriend kaw or ape .. aku just seowang member kan ? tapi knape aku tk boleyh lupe kn kaw weyhhh ..? ak rse kalau la aku jadi girl kaw .. aku nak jage kaw mcm aku jage diri aku .. hrmxx , btw aku ase aku tk akn layak untok kaw kn .. dlu aku ase kite cm bestieee .. dgn kwn kaw kn .. hehex .. korg slalu contact2 aku .. ak tk kn lupe kn time uhhh .. tapi time uhh la kite gadoh rite ? aku tk kn penah lupe bnde uhhh .. cz aku syg kt kaw sngat2 .. taon nie kaw UPSR kn ? aku hope kaw dapat 5A .. walau pon ary tuh aku doa kn kaw biaq dpat 5E .. sowy kalau mulot aku masin .. ttb kaw dpat 5E .. sowwy bnyak2 ..

p/s : aku ngan die x couple pon .. juz .. bestiee aje .. jgn pike lain k ...

No comments:

Post a Comment