ShoutMix chat widget

Tuesday, 15 March 2011

- Just Simple Meyhhh -

~ HOHOHO ~ hrmx , dlu kalau korg tngk blog akuu mmang semak gile2 .. tpi aku da ubh aku nak ltak cm besa2 jew ... aku nak buad cm owg lain walau pon nmpak cm blog dorang berat but bile tngk nice gile babeng .. tapi .. aku tk brape nk pndai kn bab2 edit neh .. buat je lah cm besa .. tapi kalau nk BER-blogger neh msti kne ade idea kn nk cntek kn blog .. skunk aku dah pencen psal edit mngedit neh .. aku gune blog just nak cite2 story aku kt kowng .. hrmx , korg tngk skarang neh blog aku nmpak semak tk ? kalau aku tngk nmpak semok ohh . .. ak pnye idea sume dah hilang .. HAHA .. besa la dh pencen kn .. but aku tk pndai snad nak edit2 neh ..sorry aku tk tunjk tutorial cz aku tk reti cre nak mngajar nye .. kang aku ngajar kang salah kang .. so bek tk pyah .. if korang dtg just nak follow , folow la .. if datang nak bce entry jew , skati lah .. if dtg nak comment2 je , skati lah .. if dtg nak usha2 je , skati lah .. ak dah tk kesa sngad dah psal blog neh .. HEHE .. 
i make blog just want to share my story to all my reader .. 
Thank To All My Reader .. coz Sudi bce blog aku ... thnxxx , sngat2 .. ak tk tau nak balas jasa baik korang .. biar ALLAH je lah yang balas k .. akhir skali aku tutop cerite aku dengan ~ ASSALAMMUAILAIKUM ~

No comments:

Post a Comment