ShoutMix chat widget

Wednesday, 16 March 2011

~ Sya Dah Maju Wohhh ~

~ HEHE ~ betape takot nye ak bile owg kte fb nak ttp .. tros aku buat FORMSPRING .. HAHA , look ak dah maju seyhhh .. jangan pandang rendah kepade budak ini ya ! saya pon dah maju tau .. tk lah macam korunk bile fb dah nak ttp .. dah malas nak lyan laman sosial ... wake up la korunk .. kite neh bkn bdak2 zamn dulu kala yg tk tahu ape itu laman sosial tahu . yg dorunk tahu bekerja .. hrmxxx , knaperk erk if sdare mare ak dari kg dtg umah ak .. nmpak aku main computer then die nak main mak sdare aku akn ckp ' jgn usik nnti rosak ssh plak ' .. tapi ayh aku bile nmpak die tk mara uwnnn die akn ckp .. ' nk buad pe takot kalau rosak .. dorang tuh main facebook .. game yg dah di installer .. bkn dorang main game yg ade virus .. tk ekh ' ayh aku kte cm uhhh .. hrmx , btol gak ohh .. wt pe nak tkot en ? ok lah aku nak out neh .. aku nak bukak FORMSPRING aku .. excited nye aku bile dah ade FORMSPRING neh ~ bye ~

No comments:

Post a Comment